Subscribe
+ Δημοσίευση

Εναλλαγή σε σκοτεινή κατάσταση που είναι φιλική για τα μάτια σας κατά τις νυκτερινές ώρες.

Εναλλαγή σε φωτεινή λειτουργία που είναι πιο φιλική για τα μάτια σας τη διάρκεια της ημέρας.

Εναλλαγή σε σκοτεινή κατάσταση που είναι φιλική για τα μάτια σας κατά τις νυκτερινές ώρες.

Εναλλαγή σε φωτεινή λειτουργία που είναι πιο φιλική για τα μάτια σας τη διάρκεια της ημέρας.

in

Ο Γκιουλέν καλεί σε «ξεσηκωμό» κατά του Ερντογάν και δίνει τις «ευλογίες» του για την «επόμενη μέρα»

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Ο Τούρκος ιεροκήρυκας Fethullah Gόlen, καλεί σε “ξεσηκωμό” εναντίον του Ερντογάν και ζητά συστράτευση των “δημοκρατικών κρατών της Δύσης και της Μέσης Ανατολής για να φύγει ο Ερντογάν από την εξουσία και να τερματιστεί το χάος και η αναταραχή στην Τουρκία”!

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του σε αιγυπτιακό τηλεοπτικό δίκτυο αποκαλύπτοντας ότι είναι σε επαφή με έναν από τους πρώην ΥΠΕΞ του Ερντογάν. Δεν ανέφερε το όνομα αλλά πρόκειται για κάποιον από τους Ahmet Davutoglu, Abdullah Gόl και Ali Babacan. Όλοι “κάτι ετοιμάζουν” πολιτικά και φαίνεται ότι ένας απ΄ αυτούς έχει πάρει τις ευλογίες του Γκιουλέν.

Η δημόσια εμφάνιση Γκιουλέν δείχνει ότι οι προσπάθειες “αναχαίτισης” και τελικά εξουδετέρωσης του Ερντογάν έχουν αναθερμανθεί. Επίσης βέβαιο ότι η όποια προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει και “δυτική υποστήριξη”.

Ο Γκιουλέν δήλωσε ότι “οι σημερινοί ηγέτες της Τουρκίας δεν ευθυγραμμίζονται με τις εγγενείς αξίες της χώρας, αλλά απλώς προσποιούνται ότι σέβονται τις πολιτιστικές και θρησκευτικές αξίες του έθνους σε μια προσπάθεια να κερδίσουν ψηφοφόρους”.

Ο κληρικός που ζει στις Η.Π.Α. δήλωσε ότι το κίνημα του υποστήριξε αρχικά το κυβερνών κόμμα AKP και τον Ερντογάν.

Μετά από χρόνια συνεργασίας, το κυβερνών κόμμα AKP και το κίνημα Gόlen “χώρισαν” στο τέλος του 2013, όταν αστυνομικοί και εισαγγελείς που φέρονταν να συνδέονται με το κίνημα ξεκίνησαν τη διερεύνηση υποθέσεων διαφθοράς για πλήθος σημαντικών κυβερνητικών στελεχών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών υπουργών του AKP .

Τι είπε για τους Κούρδους

Τα ισλαμικά κόμματα δεν πρέπει να επιβάλλουν τις απόψεις τους για τις μειονότητες μιας χώρας, ανέφερε ο Γκιουλέν, αναφερόμενος στους Κούρδους της Τουρκίας.

Ο ηγέτης του κινήματος Gόlen εξήρε επίσης την Αίγυπτο, λέγοντας ότι “πολλές χώρες στην αφρικανική ήπειρο κοιτάζουν προς την Αίγυπτο και τη βλέπουν ως πρότυπο.”

«Η ηγεσία της Αιγύπτου», είπε, αναφερόμενος στον πρόεδρο της χώρας Abdel Fattah El-Sisi, «με την αποτελεσματικότητά της, μπορεί να δημιουργήσει μια δύναμη συνεργασίας η οποία θα οδηγήσει στην ενότητα και θα αποτελέσει πηγή συνέργειας για τις χώρες της περιοχής ”.

Ο Ερντογάν είναι ένθερμος υποστηρικτής της Ισλαμικής Αδελφότητας, ο ηγέτης της οποίας, Mohamed Morsi, εκδιώχθηκε και φυλακίστηκε το 2013.

Πηγή: real.gr


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!

Back to Top

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και θα σας στείλουμε ένα σύνδεσμο για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Σύνδεση

Privacy Policy

Για να χρησιμοποιήσετε την κοινωνική σύνδεση, πρέπει να συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο. Πολιτική Απορρήτου

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Πριν Φύγετε...

Γράψτε το email σας και διαβάστε πρώτοι τα καλύτερα άρθρα!

Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam

Close
Κοινοποιήσεις