Κρεμμυδοκεφτέδες

Υλικά

1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
½ ματσάκι άνηθο
1 κουταλάκι του γλυκού ξερό δυόσμο
½ κουταλάκι του γλυκού ξερό σκόρδο {προαιρετικό}
Μπορούμε να βάλουμε και φρέσκο.
Αλάτι, πιπέρι

1 αυγό
1 κουτάκι σουρωτή
½ κουταλάκι μπέικη
Αλεύρι όσο πάρει
Σπορέλαιο για τηγάνισμα.

Εκτέλεση

Σ ένα μπολ βάζουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τον δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο αν το επιλέξουμε.

Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα και το αφήνουμε στην άκρη.

Σ ένα άλλο μπολ βάζουμε τη σουρωτή, το αυγό, το μπέικη και το αλεύρι. Αλεύρι βάζουμε τόσο όσο να γίνει το μείγμα μας ένας χυλός.

Ενσωματώνουμε το ένα μείγμα στο άλλο και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά καλά.

Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό σπορέλαιο και με το κουτάλι παίρνουμε από το μείγμα και τηγανίζουμε τους κεφτέδες μας.

Στρώνουμε χαρτί κουζίνας και αραδιάζουμε τα κεφτεδάκια μας.

Πολύ νόστιμα και ταιριαστά με μπύρα τσιπουράκι και όχι μόνο.

Καλή επιτυχία!


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!