Υπ. Ευρωβουλευτής ΝΔ: Μύθος η Γενοκτονία των Ποντίων (Video)

https://vimeo.com/329782034

Ένα βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το δεύτερο σεμιναριακό μάθημα του Ανοικτού Πανεπιστημίου της Πολιτιστικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 με την εισήγηση του Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρη Καιρίδη: “Η Ελλάδα στον κόσμο – Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής (Κύπρος – Αιγαίο – Μακεδονικό)”.

Ένας από τους 100 μύθους της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής σύμφωνα με τον Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Δημήτρη Καιρίδη, και υπ. ευρωβουλευτή με τη ΝΔ είναι:

ότι οι Έλληνες έχουμε υπάρξει θύματα Εθνοκαθάρσεων και Γενοκτονιών. Έχουμε και ένα πολλαπλασιασμό των Γενοκτονιών, και μία Γενοκτολογία και Γενοκτολαγνεία, που δεν την είχαμε. Ξαφνικά εμφανίζεται η Ποντιακή Γενοκτονία στα τέλη της δεκαετίας του 80 για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αποφασίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και στη συνέχεια η Βουλή των Ελλήνων να αναγάγει τα δραματικά, τραγικά γεγονότα των Ελλήνων Ποντίων στη Μαύρη Θάλασσα, σε Γενοκτονία…


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!